ПРЕДНОВОГОДИШНА ЧЕСТИТКА !!!!
Добивме партнер !!! Една од најопштествено одговорните компании во Р. Македонија Interworks туку што не извести дека сака да инвестира во нас !!!! КК ХЕРАКЛЕА ЌЕ ОПСТОИ И ВО 2019 !
Ви благодариме на сите за поддршката во нашата борба !!! Имајте најсреќни празници !