Марјан и Елена Талевски се нашите битолчани кои ова лето Ви ги преставивме како дел од најголемата џет-сетерска шема на грчкиот остров Миконос.

Бидејќи животот е еден и се живее само еднаш, кој знае како-ќе го проживее.

А за тоа не треба многу. Секоја зима Пелистер и HOT BOX е нивниот втор дом каде ги полнат батериите за на лето!

Основачи на SSNL Ski & Snowboard No Limits Club Bitola!

Од нас пак да ги поздравиме!
Уживајте и аирлија да ни е новата сезона!

п.с. Фотографиите се пресни, од денес 17.11.2018 г…