БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Прво и второ место за најмалите битолски сноубордери Евгениј Ристевски и Андреј Мушуланов во сноуборд такмичење кое викендот се одржа на Попова Шапка.

Додека кај нас на Пелистер сеуште нема организација за една ваква сноуборд манифестација младите битолчани на ниво на цела Македонија ги собраја најголемите медали во нивната категорија.

Од нас да ги поздравиме и да му честитаме заедно со SSNL клубот од Битола.

Нинџи само напред!

Поздрав до Љубица, Јове, Коче, Елена, Марко, Александар и сите други кои дадоја сѐ од себе и се заслужни за успехот на најмалите сноубордери…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here