Нахрани гладно куче или маче на улица… Молба до сите вас, во текот на зимата кога мразот се вовлекува во коски, кога нозете се водени и премрзнати, кога се спие на снегот и мразот, кога на тротоарите нема отпадоци од храна и кога и најмалата трошка леб е завеана под снегот, нахранете…некое…куче…или маче на улица …за да ја преживее зимата!!!

За сите љубители на животни, поставете го ова како статус!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here