Од денес започнува локалната наградна игра на Mozzart обложувалници, a ќе важи за нивните уплатни места во Охрид. Од 29 јули до 28 август, собери фискални сметки од уплатени тикети во вкупен износ од 500 денари и стани среќен добитник на прекрасниот Samsung A71.

Во секое уплатно место во Охрид се одвива засебна наградна игра, па така имаш пет шанси да освоиш награда.

Собери фискални сметки од уплатени тикети во износ од 500 денари, побарај од оператерот на тоа уплатно место коверт и стави ги фискалните сметки заедно со твоите лични податоци. Затворениот коверт остави го во поставената кутија на уплатното место од каде што се издадени фискалните сметки.

Без разлика дали си турист кој ужива во Охрид за време на летните денови или си редовен играч во некое од Mozzart уплатните места, испробај ја среќата, учествувај во играта и стани потенцијален добитник на наградата. Извлекувањето на добитниците ќе се одржи на 29 и 30 август на уплатните места, каде што по случаен избор ќе се извлечат ковертите на среќните добитници.

Фискалните сметки издадени за уплатени тикети во едно од наведените уплатни места може да учествуваат во наградната игра само на тоа уплатно место каде се издадени. Ковертот кој не содржи лични податоци за учесникот во наградната игра не се зема во предвид. Еден учесник може да учествува во наградната игра со неограничен број на коверти.

Прочитајте ги целосните ПРАВИЛА НА НАГРАДНАТА ИГРА овде.

Инаку, Mozzart летниот промо караван за време на викендите ќе прошета низ Охрид, ќе се дружи со посетителите и играчите и ќе додели бројни подароци и изненадувања. Очекувајте ги на некоја од плажите, на шеталиште или пред нивните уплатни места. Бидете во тек и дознајте го планот на движење на нивните социјални мрежи.