На денешниот натпревар помеѓу РК Еурофарм Работник и Кокс забележливо беше присуство на само еден навивач за Кокс. Во Битола дојде како друштво на претседателот на финскиот првак Кокс дојде на трибините за да го почуствува адреналинот на битолската сала и навиваше за неговиот тим. Но крајот му ја расипа неговото расположение и се надеваме дека сепак си замина со убави импресии.

РК Еурофарм Работник – Кокс 31:30