Денешниот ден членовите на ПСК Пелистер заедно со битолчани го поминаа свечено и работно на најубавото место на светот: на Копанки. Столбовите се оформени и на ред ќе бидат опшивките за бетонската плоча. Аирлија да е!

Сите вие кои сте во можност и сакате да помогнете овие се нивните сметки за санација на планинарски дом Копанки
“КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065 Стопанска банка Битола