Мустафа Ахмед е млад турист кој ја напуштил работата за да патува низ земјите од Балканот и на крајот од март, годинава, одлучил да живее неколку месеци во Скопје. Викендот кој помина пред нас ги прошета Крушево, Прилеп и Битола. Погледнете како си помина на сите места…

Крушево

Пречек, зелниче

Локум, целуфки и крофна

Прилеп

Бургери

Кафана

Вафли

Битола

Досега има посетено повеќе од 32 земји и стекна голема популарност со неговите видеа на Тик Ток и Инстаграм.