БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Овај вторник попладне и навечер како и во текот на ноќта кон среда ќе има локално провејување на снег, очекувана снежна покривка во среда наутро според најновите излези на нумеричките модели. За Битола и битолско се претпоставува дека ќе заврнат околу 4-5 см снег.

Анализа на Славчо Попоски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here