cof
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Православниот храм Сите македонски светители е започнат со изградба во 1993 г. и ќе биде со пропорции должина 80 метри и ширина 50 метри со 80 метарска камбанерија и 55 метри купола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here