БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Моќно видео на битолчанецот Дамјан Гугучевски по повод меѓународниот ден на децата со попреченост…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here