БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како изгледаше првиот карантински ден од 61 часовниот полициски час за првпат во битолската историја преку видеа од Широк Сокак, Јавор, Кланица, Карпош, Нова Битола, Декорпод, Бајро, Горно Оризари. Сите видеа се испратени од битолчани за што Ви благодариме, седете дома и издржете.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here