Младите членови од Ски клубот Пелистер денес во Копаоник, Р. Србија на ФИС натпреварот за сноуборд за деца зедоа активно учество при што освоија 3 подиуми и тоа:


🥇Златен медал за Андреј Мушуланов
🥇Златен медал за Евгениј Ристевски и
🥈Сребро за Анамари Мушуланова

Утре нашите пелистерци продолжуваат со нови натпревари.

Браво Анамари, Андреј и Евгениј 👏👏👏

Фото и текст Ски Клуб Пелистер