БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Настрана од гужви, во мир и со прекрасен планински чај – Кај Чајџилницата на Стрежево во с. Ниже Поле. Да си повелите ❤️

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here