Врз основа на мерките од Одлуката на Владата донесена на 14.03.2020 година за спречување на внесување и ширење на коронавирус COVID -19 со која сите нејзини мерки добиваат правна основа за нивно спроведување, Ве известуваме дека од денес, (недела) 15.03.2020 година, чајџилницата во рамките на ски центарот Ниже Поле престанува со работа.

Јавното здравје е заедничка одговорност. Од нас зависи!

Каква е состојбата во живо кликнете на овај линк

https://nizopole-ski-centar.click2stream.com/

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here