hdr_vivid

Мал битолски Монмартр“ под раководство на битолчанецот Коста Хаџи-Антоновски и Детското ликовно студио „Св.Кирил и Методиј“-Битола оваа 2019 година го има своето 38 издание. Овие цртежи се само мал дел од него…