Од денес 20-ти декември 2021 г. до Нова година пред пекарата Векна која се наоѓа на самиот кружен тек кај Педагошка со почеток од 17-22.00 ч. ќе се одржува предновогодишен Базар со греано вино, колбаси и музика.

Домаќините Ве повикуваат да ги посетите и да бидите дел од новогодишната магија.

За многу години празниците.