Не ја пропуштајте хит комедијата на ПРАЗНИ МУАБЕТИ ЛОКАЛ 69. Дојдете на 25 и 26 септември во 20:00 часот (Центар за култура голема сала, Битола) и насмејте се како никогаш досега!

Билети можете да си резервирате на нивната фан пејџ страна или да си купите пред почетокот на претставите.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here