БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Романтичната сторија на Даниел Солзовски и Гзиме Бајрактаровиќ е вечен потсетник за нивната силна љубовна искра.

Заљубениот битолчанец и неговата избраничка од Тетово живеат во Швајцарија, каде и ја крунисаа љубовта со брак. Свадбената прослава се одржа во луксузниот хотел „The Dolder Grand“, а среќната невеста носеше гламурозна венчаница со богата текстура.

Нивните најспецијални моменти се „спакувани“ во љубовно видео зад кое стојат македонските професионалци битолчаните од „Зага Продукција“.

Извор Фемина.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here