БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Кратко видео од школските клупи во ЕМУЦ Ѓорги Наумов во Битола. Од годините кога забрането беше џвакање мастика, пушење цигари во школскиот двор, но ете со дозвола на легендарниот професор Јани Сервини ни остана едно видео … Со почит.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here