Освоена е првата награда на Фестивалот во Искеле, С. Кипар… Посебно сме горди што добивме ПРВА НАГРАДА за НАЈУБАВА ЖЕНСКА НОСИЈА!

Честитки и очекуваме уште награди во останатите категории!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here