БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во 2015 г. интересно осветување имаше во битолското село Крклино. Иако крстот се фрлаше во базен од 5 квадрати, десетина верници имаа големи проблеми да го најдат.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here