Екипа на чело со битолчанецот Пеце Здравковски на локација во близина на Битола, во содејство со гевгеличанец, скопјанец и норвежанец обработија еден познат битолски мајтап од кој излезе ТОП краткометражен филм.
Филмот понатаму, како и прошлиот пат, оди на светско такмичење, а од вас бараме да си го изгледате и да гласате долу десно на розевото Vote!

За тие што сакаат да помогнат плус, споделувањето на овој линк им е особено важно!

П.С.
За тие кои имаат проблем со англиски, долу десно на youtube плеерот има превод на македонски.

http://bit.ly/pustina

Браво екипо!