Честитки за битолчанката Мартина и кавадарчанецот Мите кои со велосипед од Белград до Хамбург за 11 дена поминаа 1924 км… Браво македонци!

Нивната поддршка беа Црвен Крст-Битола, Премиум пиво, Бабук, Пекара Булевар, Миг Травел, Алкалоид Скопје, Кожувчанка, Космос Компани, Cofee House,ЈП Комуналец, ЈП Нискоградба, МПС, Скара Марија, Ел-Бох, Адвокат Бранко Колев, СН Финансиско друштво, Максидент, Џеко Пекара, Метал Апостолов, Queen Кавадарци, Мед-че Стојанов, ИПА Битола, адвокат Даниел Дани Ивановски, велосипедски клуб 15-ти Мај, Општина Могила и www.babambitola.mk.