Почитувани вљубеници во Пелистер и сите Вие кои сакате да се обнови планинарскиот дом Копанки, честитајќи ја Независноста на Република Македонија Ве повикуваме на ден 09.09.2019 година работно да го прославиме празникот.

КОПАНКИ ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА КОПАНКИ!

ПСК Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here