БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани и членови на ПСК Пелистер и денес недела, 26ти Август 2018 г. акцијашки со здружени сили ја продолжија санацијата на опожарениот дом Копанки. Сите вие кои немате можност да присуствувате а сакате да помогнете, можете слободно да донирате од Македонија и странство на наменската сметка за санација на планинарски дом Копанки “КОПАНКИ ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065 Стопанска банка Битола

Ви благодариме!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here