БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На меѓународниот турнир во Пловдив, во организација на Спортското друштво Морски Зговор од Пловдив Бугарија, екипата на Конзули Ветерани од Битола го освои првото место. На турнирот учествуваа 6 екипи и тоа две од Бугарија, две од Грција, една од Турција и од Македонија само екипата на Конзули ветерани од Битола.

Освоениот пехар секоја година оди во рацете на победникот и останува кај победникот до наредната година.

Честитки Конзули Ветерани.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here