Денес новиот битолски фудбалски клуб Конзули ветерани Битола, составен од ветерани љубители на играта со топка на фудбалското игралиште во с. Новаци имаа натпревар против спортски клуб “Морски зговор” од Бугарија со кои одиграа нерешен резултат од 3:3.

Ова беше нивниот прв натпревар, од нас да им посакаме добредојде и повеќе фудбалски успеси понатаму!

Аирлија да е Конзули Ветерани БТ

Конзули ветерани Битола
Морски зговор Бугарија

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here