БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Најдобра понуда во нашиот град за професионален третман на Вашиот веш.

  • Перење
  • Сушење
  • Пеглање

Имате бесплатна достава за сума над 1000 денари, додека под 1000 денари се наплаќа достава 100 денари.

☎️📞 Инфо на 047/ 220-194

ДЕ-ЛО ХИГИЕНА БИТОЛА, НАСЕЛБА ДОВЛЕЏИК ВЕДНАШ ПОСЛЕ МОСТОТ.

ЦЕНОВНИКОТ ВИ Е ТУКА:

Инфо на 047/ 220-194

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here