Почитувани на 20.10.2022 г. во 11.00ч на големата сцена во Народен театар Битола, ќе биде организирана комеморација за нашите колеги Митко Апостоловски и Јулијана Стефанова.

Ве очекуваме заедно да го одбележиме нивното долгогодишно уметничко творештво!

НТБ