За денес, Ви препорачуваме:

👉 Телешка чорба
👉 Макарони со пилешко
👉 Спанаќ со пилешко
👉 Прокељ со пилешко
👉 Пржено месо
👉 Ориз
👉 Шарена тава
👉 Гравче
👉 Пекарски компир
👉 Пастрмка
👉 Ослич
👉 Cармa
👉Брокула морков

Салати:
👉Витаминска
👉Шопска
👉Цезар
👉Таратур

Скара:
👉Кременадла на скара
👉Вешалица
👉Ловечка
👉Уштипци
👉Пилешки и свински ражнич
👉Пилешки и свински увијач
👉Ребро во фурна и на скара
👉Похован стек
👉Колбас
👉Пилешки прсти
👉Пиле печено

Повелете во Кичен Централ или нарачајте за дома на 071 242 601‼️