БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За Денес, Ви препорачуваме:

 • Телешка чорба
 • Посна сарма
 • Сарма од лозов лист
 • Пекарски компир
 • Гулаш
 • Пире
 • Печурки со кромид
 • Свинско со туршија пиперка
 • Селско пилешко месо
 • Похован карфиол
 • Ориз
 • Гравче
 • Ребро во фурна
 • Пилешки стек
 • Пастрмка
 • Ослич
 • Свински ражнич

Повелете во Кичен Централ или нарачајте за дома на 071 242 601

🥖🍝🍳🍮🍷

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here