БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ирина Дишовска од Тетово, Даница Стојановска од Кавадарци заедно со битолската група на Саша Грбиќ и Томи од Р. Кина денеска се искачија на врвот Стив на Баба планина.

Голема благодарност до Ирина.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here