БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Активниот комплекс во KinderImmun се состои од различни природни и корисни состојки за здрав имунолошки систем. За да се зајакне имунолошкиот одоговор, истражувачкиот тим на Dr. Wolz создадоа имунолошка комбинација за целото семејство, бремени жени и доилки. KinderImmune Dr. Wolz е препорачан за деца во раст. Сончевиот витамин Д е потребен за здрав раст и развиток на коските кај децата. Побарајте го во аптеките на Еурофарм и во сите подобро снабдени аптеки.

Побарајте го во аптеките на Еурофарм и во сите подобро снабдени аптеки.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here