Битолчанецот Христијан Аџиоски е локален водич и стравствен вљубеник во македонските села. Безмалку ги има посетено скоро сите села во Македонија, го чувствува нивниот пулс и добро ја препознава посебноста за која секое село ја има. Од нас сите бара мала поддршка за да може да ја испечати неговата нова книга „Демографските промени во македонските села“.

Да му подадеме рака и колку можеме да му поможиме. Зависно од вашиот влог добивате книга заедно со симболичен поклон. Кликнувајте на овој линк и дадете мал допринос. Вакви деца мајка само еднаш раѓа.

Ви благодариме!

https://letsfundit.mk/Home/ProjectDetails/10170