БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Младиот и талентиран музичар армоникаш Никола Николовски од Битола кој од рани години се занимава со музика го продолжува македонскиот мелос со тоа што покрај неговите две авторски композиции Николова деветка, Битолски ориент ја издаде и неговата трета нова композиција насловена како Катин Мерак.

Интервјуто за Тера ТВ

За во иднина се спремаат нови авторски дела и секако нови видео записи. Од нас да го поздравиме и да му посакаме уште поголема успешна работа.

Слушнете ја новата композиција Катин мерак на следниот линк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here