Битолчанката Каролина Гочева-Корубин е на врвот на листата на најубаво облечени јавни личности кај нас во Македонија.

Во оваа галерија е нејзината летната фотосесија за италијанскиот бренд „Лиу Џо“ каде таа носи Amazing Fit фармерки кои се удобни и ги истакнуваат облините на секоја жена и девојка, нејзината посебност и заводливост.

Погледнете ја…

Извор Независен.мк