Со големо задоволство Ви ја најавуваме една од ѕвездите која ќе биде дел од The Stars Symphony – битолчанката која плени со својот глас и појава – Каролина!

Со нејзиниот извонреден вокал и неповторлива енергија, Каролина е една од најпопуларните музички ѕвезди во Македонија.

На 3 јули, 2024 година, на градскиот стадион во Битола, Каролина ќе ја донесе својата музичка магија на сцената на The Stars Symphony.

Придружете ни се на 3 јули на музичко патување со најубавите песни и најголемите хитови на Каролина!

The Stars Symphony – 3 јули, 2024, градски стадион Битола. Ве очекуваме!

Картите ќе бидат пуштени во продажба во петок на повеќе локации, а ќе имате можност да купите и онлајн.

Filigran 1934