БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Дури и ние помалку божните од него не можевме да поминиме… Амин Господи на помош нека е св. Димитрија.

Влез на црква св. Богородица

Фотографија на Ема Т. во групата Битолски Проблеми

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here