БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Карпите на Баба планина на кои најмногу се збираат ластовици наречени се Ластојчин Камен…

Ѓорги Димовски- Цолев „Преглед на топонимите во Националниот парк Пелистер“.

Хотел Шумски Фенери, вашата прва дестинација за посета на Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here