БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нека спреми 6000.оо денари на ден за еден натпревар, преДпладне или со 50 % поскапо за попладне. Ако погоди држ. празник или недела ќе помини муфте.

Честито победа Ноле!

Ако одиш Окрит, ела помини, низ Битола ти врви пато. Ќе маниме една партија, ние плаќаме👍

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here