hdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Конаците веќе подолго време се реновираат од страна на црковниот одбор и месното население и моментално новиот дел има модерен стил кој ги задоволува и најпребирливите барања. До нив се стигнува само пешки или со коњ за отприлика 30-40 минути од с. Маловиште.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here