БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Растурени гаражи, отскриени помошни простории со голема материјална штета и за среќа без повредени или човечки жртви направи првото македонско торнадо кое зафати дел од битолското село Живојно. Како тоа изгледа денес погледнете на следните фотографии :

Фотографии Жанета Здравковска

Извор и повеќе на СДК.МК

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here