БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сите заинтересирани девојки од 6 години до 16 години и сите момчиња од 5 години до 12 години кои сакаат да се зачленат во нашиот клуб Ве очекуваме секој понеделник, среда, петок и сабота на Ќумурното игралиште (Павел Шатев).
Тренинзите се одржуваат и предпладне и попладне. За повеќе информации пишете ни во порака на страната Zfk Atletiko Bitola.
На видеото можите да видите како се одвива еден наш тренинг.

ЖФК АТЛЕТИКО БИТОЛА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here