bsh_vivi
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Со новата мерка работното време на сите кафе барови и кафеани во Република Македонија е до 18 часот. Како тоа изгледа погледнете од видео прилогот веднаш после 18 часот на Широк Сокак.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here