БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ова е БЛАЖО.
Денес Блажо прај 69-ка… На роденден мислам, нека не ви ој умо кај шо нетреба.
Не се врти свето околу Блажо ама фејсбуко се врти, јас се вртам, де пред него, де зад него, се сопнувам од него… Ко ќе влези сабајле в клозет… сите ора ги научив пред клозето… и Пајдучкото.

Му купив на Блажо за родендено пижами најефтини оти прди ко дупнат ауспух од Трабант и ги кини на газо. Ко ги исправ го напрајв балетан, ако де на второто перење ќе му ги дај на внука му.
Е па Блажо СРЕКНА 69 ка и толку. Јас незнам да се лигам по фејсбуци ко другите….глуматори.

Ана Грезловска Михајлова

ЧЕСТИТ 69 РОДЕНДЕН И ОД НАС ЧИЧКО БЛАЖО!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here