Среден прст и плукање кон навивачите, посебно кон битолчани можи многу да Ве чини.

Инаку Марко Ласица , репрезентативец на Црна Гора, е казнет со 5000 евра за неговото некоректно и неспортско однесување, за што јавно се извини .