БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Штета што и ова место остана незаштитено и неуредено, а можеше да биде уште една добра знаменитост со убав поглед кон градот.

Фотографии испратени од Мимоза Стојчевска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here