Кафе Портал на Широк Сокак благодарение на цвеќара Еделвајс се дотера во предновогодишно руво, амбиент кој итекако ќе ја збогати празничната атмосфера која ни следи и се очекува. Уживајте со вашите најмили во убавите моменти кои ни престојат. Среќни празници.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here