ЈП СТРЕЖЕВО на сите граѓани и своите вработени им го честита 11 Октомври, денот што го симболизира отпорот на македонскиот народ и продолжувањето на вековната борба за самобитност и самостојност на нашите предци.

ЧЕСТИТ 11-ТИ ОКТОМВРИ.